עיצוב השיער משתנה עונתית: בעונה הקרה הפריזורה הרבה יותר מוקפדת, ובעונה החמה השיער חופשי ואוורירי, בעיקר עקב הלחות שמחרבת כל יצירה שהיא. הצצה במסלולי התצוגות לאביב־קיץ מבהירה שהשנה העונות קצת התערבבו להן ויצרו מיקס של טקסטורות בשיער – יבש ורטוב, או אם תרצו שני גימורים – מָט ומבריק.

השיער אמנם לא מאוד עשוי, אבל גם לא ממש משוחרר. החלק שקרוב לשורשי השיער משוח בג'ל מבריק למראה רטוב, ואילו שאר השיער נשאר יבש, טבעי וזורם. למרות, ואולי בגלל, שמדובר בלוק שמושך תשומת לב, סביר שנראה מעבר שלו מהמסלול לרחוב ממש בקרוב, בין היתר כי די קל לאמץ את הטרנד המסקרן עם שתי הטקסטורות הקיצוניות.

גם בסגנון האיפור השנה אפשר לראות שילוב של שתי טקסטורות: עם סקין מָט ועיניים ושפתיים בגימור גלוסי במיוחד. אולי לא נשחזר את המראה מדי יום, אבל בטח נוכל להתקשט בו באיזו מסיבת בריכה מפנקת.

איך תיישמי:

  • לאחר החפיפה סרקי את השיער ונערי אותו קלות. מרחי ג'ל עיצוב מבריק על שורשי השיער ומתחי אותו בעזרת מסרק לאחור או לצדדים.

  • אם יש לך שיער עבה או נפוח, היעזרי בסיכות ראש (Bobby Pin) בין הטקסטורות כדי שיחזיקו את העיצוב, לפחות עד הייבוש המלא של השיער והיקבעות הג'ל. בנוסף, מומלץ לפזר ספריי עיצוב על כל השיער כדי שיחזיק את היצירה.

  • מי שרוצה בכל זאת מראה מוקפד ומסודר יותר יכולה להחליק את השיער לפני העיצוב. לפני ההחלקה מומלץ כמובן למרוח תכשיר הגנה ממכשירים חמים, שעל הדרך גם ירגיע את הפריזים.

  • כדי שהניגוד בין שתי הטקסטורות יהיה בולט ודרמטי במיוחד יש לפזר תרסיס לברק מעל הג'ל וקרם בגימור מָט על שאר השיער.

  • זכרי: כשהפנים חשופות כל כך, כדאי להקפיד קצת יותר על האיפור. מכיוון שהעור מקבל את כל הבמה, כדאי שהוא יהיה בגימור מָט.

  • בעלות שיער שומני או דליל, דלגו לטרנד הבא.

המומלצים שלנו:

1. ספריי מבריק: פול מיטשל, מחיר: 149 שקל

2. ספריי עיצוב: לוריאל, מחיר: 57 שקל

3. קרם הגנה לפני הפן: קיהל'ס, מחיר: 110 שקל

4. קרם לעיצוב בגימור מט: שוורצקופף, מחיר: 86 שקל

5. גלוס לעיניים: מאק, מחיר: 101 שקל

6. ג'ל לעיצוב מבריק: אינדולה, מחיר: 98 שקל

7. גלוס לשפתיים: OFRA, מחיר: 146 שקל

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

עוד במגזין GOstyle: