מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"

המרכיבים

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 1 כף קפה נמס מגורען

לקישוט

  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים

אופן ההכנה

מרתיחים מיכל שמנת מתוקה אחד וקפה בסיר. יוצקים לקערה עם השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומקררים כשעה במקרר.

  1. מקציפים מיכל שמנת נוסף ומקפלים לתערובת הקרה (של השוקולד הלבן והשמנת).
  2. יוצקים את המוס ל"רינגים", לתבניות סיליקון או לתבנית פלסטיק לארטיק ומכניסים "מקל ארטיק" במרכז כל רינג/תבנית. מקפיאים.
  3. שמים את אגוזי הלוז בקערה קטנה וטובלים כל ארטיק באגוזים. מגישים.