מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"
המרכיבים
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 300 גרם שוקולד לבן
- 1 כף קפה נמס מגורען
לקישוט
- 100 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים
אופן ההכנה
מרתיחים מיכל שמנת מתוקה אחד וקפה בסיר. יוצקים לקערה עם השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומקררים כשעה במקרר.
- מקציפים מיכל שמנת נוסף ומקפלים לתערובת הקרה (של השוקולד הלבן והשמנת).
- יוצקים את המוס ל"רינגים", לתבניות סיליקון או לתבנית פלסטיק לארטיק ומכניסים "מקל ארטיק" במרכז כל רינג/תבנית. מקפיאים.
- שמים את אגוזי הלוז בקערה קטנה וטובלים כל ארטיק באגוזים. מגישים.