אופנה

    כמו מקצוענים: כך מכינים קוקטייל אפרול שפריץ מושלם

    הוא כתום, מבעבע, מרענן ומצנן ויכול לשנות את האווירה בכל אירוח ומסיבה - כך תכינו את האפרול שפריץ שלב אחר שלב

    בשיתוף Aperol Spritz

    |

    12.07.17 | 10:40

    אקסנט - אפרול טייסטי
    צילום: ירון ברנר. בימוי ועריכה: אסף קוזין
      (צילום: ירון ברנר)

     

    Aperol Spritz

    המרכיבים:

    90 מ"ל (כמות של כ-2/3 כוס יין) פרוסקו (יין לבן מבעבע יבש)

    60 מ"ל (כמות של כ-1/3 כוס יין) אפרול

    נגיעת סודה

     

    לקישוט:

    פלח תפוז

     

    אופן ההכנה:

    1. ממלאים כוס יין בקרח.
    2. מוזגים את המרכיבים לכוס - 2/3 מהכוס ממלאים בפרוסקו (יין לבן מבעבע יבש), 1/3 כוס אפרול, משלימים בנגיעת סודה - ומערבבים קלות.
    3. מקשטים בפלח תפוז.

     

     (צילום: ירון ברנר)
       (צילום: ירון ברנר)
         (צילום: ירון ברנר)
          (צילום: ירון ברנר)

           

           
          הצג:
          כל התגובות לכתבה "כמו מקצוענים: כך מכינים קוקטייל אפרול שפריץ מושלם"
          אזהרה:
          פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד