בלי לחמם תנור: פאי תותים מהיר כשר לפסח

עוגת פטנט מנצחת: הכי קלה (בלי מיקסר ובלי אפייה), הכי בשתי דקות והכי טעימה

פאי תותים כשר לפסח (צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)
פאי תותים כשר לפסח (צילום: דניאל לילה, סגנון: נעמה רן)

המרכיבים

(תבנית בקוטר 24 ס"מ או 5 תבניות אישיות בקוטר 8 ס"מ)

 

לבסיס

  • 250 גרם עוגיות כשרות לפסח, טחונות דק
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות אבקת סוכר

 

למלית

  • 1/2 גביע (110 גרם) גבינת שמנת 30% שומן
  • 1/2 גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5%
  • 1/2 שקית (4 כפות גדושות) אינסטנט פודינג וניל

 

להגשה

  • 1 סלסילת תותים פרוסים

 

הכנה

1. הבסיס: מערבבים את כל המרכיבים ומשטחים בתבנית על הבסיס והדפנות. מעבירים למקפיא ל־ 20 דקות.

2. בינתיים, מכינים את המלית: טורפים יחד את כל מרכיביה. יוצקים או מזלפים על הבסיס.

3. ההגשה: מסדרים את התותים על המלית ומגישים.

 

  • זמן הכנה: חצי שעה (כולל הקפאה!)
  • דרגת קושי: קל
  • איך שומרים: עד 4 ימים, במקרר

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג