מאיה דיין

כרטיס ביקור: “שבתות וחגים” – קונדיטוריה משפחתית עם בעלי, שנפתחה לפני שנתיים באריאל

טלי עמיחי

|

03.07.16 | 15:06

  (צילום: אמיר יהל)

תחום עיסוק:

קונדיטורית ובעלת קונדיטוריה.

 

הבחירות שלי:

מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת קונדיטוריה, וכשבגרתי החלטתי להעשיר את הידע שלי וללמוד את התחום באופן מקצועי. למדתי אצל הנס ברטלה, והתחלתי לעבוד אצלו עוד במהלך הלימודים. נשארתי שם במשך ארבע שנים, ועברתי לנהל ולעבוד בקונדיטוריות מובילות אחרות. עבדתי במשך שלוש שנים באמסטרדם, בירת הולנד, ושם החלטתי לפתוח עסק משלי. חזרנו לארץ, ופתחנו את הקונדיטוריה שלנו.

 

ביני לבין עצמי:

התחביב העיקרי שלי הוא המטבח. מעבר לכך, בעלי ואני מחלקים מזון למשפחות קשות יום בעיר. במהלך השבוע אנחנו אוספים חבילות מזון מהקונדיטוריה, ומחלקים אותן בימי שישי בצהרים, לפני כניסת השבת.

 

הייחודיות שלי:

זהו עסק משפחתי, השומר על האווירה המשפחתית ועל הצניעות, ומקפיד על טעם ביתי. המאפים המיוחדים שלנו הם עוגת פררו רושה ופחזניות, שאנחנו מספר 1 בהם, וכדאי לטעום את פאי הלימון, הנעשה לפי מתכון צרפתי שנדרשו כוחות מיוחדים להשיג אותו.

 

מעורר אותי:

אני אוהבת להסתובב בהרבה מקומות ולקבל השראה מטעמים חדשים שיוצאים בתחום הקונדיטוריה. ביחד עם בעלי, אני נהנית לטייל בעולם ובעיקר באירופה, ומשם שואבת רעיונות.

 

עם הפנים קדימה:

הלקוחות שלנו בקונדיטוריה מבקשים ממני להתחיל להעביר סדנאות, וזה החלום הגדול שלי. אני רוצה לפנות לי זמן, וללמד את רזי הקונדיטוריה.

 

פרטים ודרכי קשר:

שבתות וחגים, המלאכה 5, אריאל. טל’: 03-6419111, קונדיטורית שבתות וחגים.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד