
לשימוש הכתבה בלבד אוכל הטלוויזיה הקינוחית דוד פרימן קינוח מסעדה
(רוצים להרגיש כמו שף סלב? התפרעו בעיצוב הצלחות )
מי המורה: ליאור שטייגמן, שף קונדיטור, ראש מגמת הקונדיטוריה ב"דנון"
מה מכינים: מרכיבים קינוח מארבעה אלמנטים לא מסובכים שהכנו מראש. שימו לב כי אפשר ללחוץ על שמות המרכיבים, כדי להגיע למתכונים שלהם.
בפרקים הבאים: מתכונים מפורטים לכל הקינוחים המדהימים שראיתם עד כה.
קינוח בצלחת
מרכיבים
4 מנות
- 1 כוס גנאש וניל מוקצף
- 1/2 כוס רוטב קרמל רך
- 1/2 כוס פקאנים מסוכרים
- 8 דיסקיות מרנג, שבורות
- 1/4 כוס קרם קרמל מומס ומעורבב עם 1 כף מים
- אבקת סוכר
אופן הכנה
- מזלפים על הצלחות גבעות גנאש מוקצף.
- מזלפים בין גבעות הגנאש את רוטב הקרמל.
- מסדרים את הפקאנים ומאבקים באבקת סוכר.
- שוברים את דיסקיות המרנג ומפזרים אותן בצלחות בין הגנאש ורוטב הקרמל.
- יוצקים מעט מקרם הקרמל הנוזלי מסביב ועל הקינוח ומגישים מיד.
מה זה הטלוויזיה הקינוחית?
עולם הקינוחים הוא אחד מהתחומים הלא רבים שבהם הקנקן חשוב לא פחות ממה שיש בו - כשמגישים קינוח, אפקט ה"וואוו!" משמעותי לא פחות מהטעם. כדי שהמנות האחרונות שלכם יהיו מרשימות במיוחד יצר דוד פרימן את הטלוויזיה הקינוחית. במשך חודשים הוא ביקר עם המצלמה שלו את הקונדיטורים הכי טובים בארץ ותיעד אותם מכינים קישוטים מיוחדים, כדי שגם אתם תוכלו לשחזר אותם בקלות בבית.