קינוח ממתיק סוד: צפו וגלו מה מסתתר בתוך הכיפות המושלגות
שיטה נוספת להרכיב קינוח נפלא וסוחט מחמאות מארבעה אלמנטים שלמדנו להכין עם השף קונדיטור ליאור שטייגמן - כי אם כבר הכנתם, לא תהרסו לחברים את הדיאטה?
צפו: כך מרכיבים קינוח מארבעת המרכיבים שהכנו
צילום ועריכה: דוד פרימן

כמה קטן ככה מרשים: קינוח מארבעת האלמנטים שהודגמו (צילום: דוד פרימן)
מי המורה: ליאור שטייגמן, שף קונדיטור, ראש מגמת הקונדיטוריה ב"דנון"
מה מכינים: מרכיבים קינוח מארבעה אלמנטים לא מסובכים שהכנו מראש. שימו לב כי אפשר ללחוץ על שמות המרכיבים, כדי להגיע למתכונים שלהם.
בפרקים הבאים: שיטה נוספת להרכיב קינוח מופלא מארבעת האלמנטים המוצגים ומתכונים מפורטים לכל הקינוחים המדהימים שראיתם עד כה.
קינוח ממולא
מרכיבים
8 יחידות
- 8 דיסקיות מרנג
- 1/2 כוס רוטב קרמל רך
- 1/2 כוס גנאש מוקצף
- אגוזי פקאן מסוכרים
- אבקת סוכר
אופן הכנה
- מניחים את דיסקיות המרנג על מגש נקי ויבש ומחוררים אותם עם קצה של כפית, כך שנוצר שקע במרכז כל דיסקית.
- ממלאים את הגומות שנוצרו ברוטב קרמל.
- מזלפים גנאש מוקצף במרכז כל דיסקית, כך שיכסה את קרם הקרמל. משטחים את כיפות הגנאש בעזרת עיגולי שקף כמודגם בסרטון ומכניסים למקפיא ל-20 דקות.
- מקלפים את השקפים מהקינוחים, מעטרים באגוזי פקאן מסוכרים ובוזקים מעל את אבקת הסוכר. מגישים.
מה זה הטלוויזיה הקינוחית?
עולם הקינוחים הוא אחד מהתחומים הלא רבים שבהם הקנקן חשוב לא פחות ממה שיש בו - כשמגישים קינוח, אפקט ה"וואוו!" משמעותי לא פחות מהטעם. כדי שהמנות האחרונות שלכם יהיו מרשימות במיוחד יצר דוד פרימן את הטלוויזיה הקינוחית. במשך חודשים הוא ביקר עם המצלמה שלו את הקונדיטורים הכי טובים בארץ ותיעד אותם מכינים קישוטים מיוחדים, כדי שגם אתם תוכלו לשחזר אותם בקלות בבית.