מתכון לחופשה באיטליה - עונה 3, פרק 4

פרק אחרון במסע הקולינרי של השף שאול בן אדרת ויצרן הפסטה משה בראל אל חלקה הדרומי של ארץ המגף. הפעם הם טועמים את המנות המקומיות של חבל פוליה ונופשים בעיירות החוף

מערכת חיים טוב

|

28.07.15 05:44

 

 

השף שאול בן אדרת ומשה בראל, יצרן הפסטה, שבים לאיטליה, כשהפעם הם מתמקדים בחלקה הדרומי של ארץ המגף.

 

בפרק זה הם מבקרים בחבל פוליה הבתולי והאותנטי, טועמים את מיטב המנות המקומיות ונופשים בעיירות החוף.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד