מתכון לחופשה באיטליה - עונה 3, פרק 3

השף שאול בן אדרת ויצרן הפסטה משה בראל ממשיכים את הטיול הקולינרי בחבל פוליה באיטליה. הפעם הם מבקרים בכפר הציורי אלברובלו ובפסטיבל ימי הביניים בעיר הלחם אלטמורה

מערכת חיים טוב

|

28.06.15 07:09

 

 

השף שאול בן אדרת ומשה בראל, יצרן הפסטה, שבים לאיטליה. הפעם הם מבקרים בחבל פוליה הבתולי בחלקה הדרומי של ארץ המגף.

 

בפרק זה הם מבקרים באלברובלו, כפר הטרולי המפורסם והציורי, ובעיר הלחם אלטמורה, שם הם נהנים מפסטיבל ימי הביניים.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד