רוצים לראות מקרוב איך מכינים את המתכונים שאהבתם בתוכניות הבישול? בימי שישי הקרובים יתארחו בקניוני מליסרון ברחבי הארץ השפים המובילים של ערוץ האוכל בטלוויזיה: פותנה, מיקי שמו, אביב משה, שאול בן אדרת ואבי ביטון. השפים יקיימו סדנאות פתוחות לקהל הרחב, שבהן ידגימו הכנת מתכונים מיוחדים במגוון טעמים וסגנונות. בנוסף להדגמות יכללו האירועים גם דוכני אוכל מעוצבים עם מגוון טעמים מרחבי העולם.

אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.

ביום שישי הקרוב (19.7) השף אבי ביטון מתארח בקניון נהריה ומכין לביבות תפו"א

>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא

לביבות תפוחי אדמה וצפתית עם סלסת עגבניות

מרכיבים

לביבות

  • 1/2 קילוגרם פירה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח, פלפל
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם גבינת צפתית מעודנת 5% משק צוריאל

לסלסת העגבניות

  • 4 עגבניות
  • מעט אורגנו
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

הלביבות

מערבבים בקערה את פירה תפוחי האדמה, הביצים, הקמח, השום והפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל.

יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וממלאים במעט גבינת פטה.

מטגנים (סיר אטלס) כ-3 דקות מכל צד.

סלסת העגבניות

מערבבים בקערית את כל חומרי הסלסה ומגישים לצד הלביבות.