רוצים לראות מקרוב איך מכינים את המתכונים שאהבתם בתוכניות הבישול? בימי שישי הקרובים יתארחו בקניוני מליסרון ברחבי הארץ השפים המובילים של ערוץ האוכל בטלוויזיה: פותנה, מיקי שמו, אביב משה, שאול בן אדרת ואבי ביטון. השפים יקיימו סדנאות פתוחות לקהל הרחב, שבהן ידגימו הכנת מתכונים מיוחדים במגוון טעמים וסגנונות. בנוסף להדגמות יכללו האירועים גם דוכני אוכל מעוצבים עם מגוון טעמים מרחבי העולם.

אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.

ביום שישי הקרוב (5.4) יבשל בקניון לב אשדוד השף שאול בן אדרת

>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא

שקשוקה תרד, ביצים ומוצרלה

4 מנות

מרכיבים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 ק"ג תרד
  • 4 ביצים
  • 50 גרם כדורי מוצרלה
  • 50 גרם בולגרית
  • שמן כמהין

הוראות הכנה

1. במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה,

2. להוסיף שיני שום ותרד

3. לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב

4. לשבור ביצים במרכז השקשוקה לפזר מעל מוצרלה

5. לבשל כ- 2 דקות נוספות, לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך .

להגיש במחבת עם חלה חמה.