רוצים לראות מקרוב איך מכינים את המתכונים שאהבתם בתוכניות הבישול? בימי שישי הקרובים יתארחו בקניוני מליסרון ברחבי הארץ השפים המובילים של ערוץ האוכל בטלוויזיה: פותנה, מיקי שמו, אביב משה, שאול בן אדרת ואבי ביטון. השפים יקיימו סדנאות פתוחות לקהל הרחב, שבהן ידגימו הכנת מתכונים מיוחדים במגוון טעמים וסגנונות. בנוסף להדגמות יכללו האירועים גם דוכני אוכל מעוצבים עם מגוון טעמים מרחבי העולם.

אירועי "שישי שף" מתקיימים בשיתוף משק צוריאל (שמספק את מוצרי החלב לסדנאות), ארקוסטיל ו-Bosch.

ביום שישי הקרוב (22.3) יבשל בקניון הגדול בפתח תקוה השף אבי ביטון.

>> רוצים לדעת מתי מגיעים השפים לקניון הקרוב אליכם? לחצו כאן לצפייה בלוח האירועים המלא

קינוח אישי בכוסות - קרם יוגורט עם קראנץ' שקדים, בננות מקורמלות וקוקוס

מרכיבים

  • 2 גביעי יוגורט עיזים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפיות דבש
  • 1/4 כפות קינמון
  • 2 בננות
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שקדים קצוצים
  • כף גדושה קוקוס

אופן הכנה

1. שמים במיקסר את היוגורט הדבש והשמנת ומקציפים עד ליצירת קרם.

2. פורסים את הבננות ומערבבים עם הסוכר, הקוקוס והקינמון ומשהים כ-5 דקות.

3. קולים את השקדים עד שהם מזהיבים.

4. בכוסות גבוהות מסדרים קרם, בננות והשקדים הקצוצים.