רמת הגולן הפכה לאזור היין הראשון בישראל ולאחד המובילים מביניהם. הילה אלפרט יצאה למסע בין יקבים שונים כדי להריח, לראות ובעיקר לטעום הרבה יין. בין השאר היא מבקרת ביקבי רמת הגולן שהובילו את מהפכת היין בישראל. ארנון הראל, מנהל השיווק של יקבי רמת הגולן משוחח איתה על ההיסטוריה של היקב ועל גידול גפנים. ויקטור שונפלד, היינן הראשי של היקב, מספר על תהליך ייצור היין. יקב בשן שנמצא באבני איתן הוא יקב אורגני שהוקם על ידי עמנואל דאסה שעלה מצרפת אלפרט משוחחת איתו על יין אורגני. יקב נוסף שבו אלפרט מתארחת הוא שאטו גולן, יקב בניחוח צרפתי במושב אליעד. שוקי שי, הבעלים, איש עסקים משוחח עם אלפרט על הסיבות שהובילו אותו להקים את היקב ואורי חץ, היינן, מספר על תהליך עשיית היין. אלפרט ממשיכה את הסיור ומבקרת ביקבים נוספים ולבסוף פוגשת את דבי הראל מיקבי רמת הגולן שמסבירה לה כיצד טועמים יין.