אפרול מוחיטו
3/4 לימון
8-10 עלי נענע
1/3 כוס אפרול
2 כפיות סוכר מומסות
סודה
אופן ההכנה:
- חותכים את הלימון לקוביות ומניחים בכוס. מועכבים היטב את הקוביות בעזרת כף עץ.
- מוסיפםי את עלי הנענע ומועכים אותם.
- מוסיפים את הסוכר המומס והאפרול ומסיימים בסודה. מערבבים.
Cucumber sling (צילום: איה בן עזרי)
Cucumber sling
- 3 פרוסות מלפפון
- חופן עלי נענע
- 1/3 כוס אפרול
- 1/2 לימון סחוט
- 2 כפיות סוכר מומסות
- מי טוניק
אופן ההכנה:
- בתוך כוס, מועכים קלות את פרוסות המלפפון ועלי הנענע.
- מוסיפים אפרול, מיץ לימון וסוכר מומס ומסיימים במי טוניק.
Honey I'm home (צילום: איה בן עזרי)
Honey I'm home
- 30 מ"ל אפרול
- 30 מ"ל בולט ברבן
- 45 מ"ל סירופ דבש
- 60 מ"ל יין מבעבע לבן
- 30 מ"ל סודה
לקישוט:
- 3 ענפי רוזמרין
- פרוסות אשכולית
אופו ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים בתוך קערת פונץ'. מכניסים למקרר לחצי שעה.
- לפני ההגשה מוסיפים קרח.
סנגרייה חמה (צילום: איה בן עזרי)
סנגריה חמה
- 1/2 כוס יין אדום
- 1/3 כוס אפרול
- 2 כוכבי אניס
- 2 מקלות קינמון
- 1/3 כוס מיץ תפוזים
- 3 כפיות סוכר
אופן ההכנה:
- מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
- מגישים חם.