אפרול מוחיטו

3/4 לימון

8-10 עלי נענע

1/3 כוס אפרול

2 כפיות סוכר מומסות

סודה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הלימון לקוביות ומניחים בכוס. מועכבים היטב את הקוביות בעזרת כף עץ.
  2. מוסיפםי את עלי הנענע ומועכים אותם.
  3. מוסיפים את הסוכר המומס והאפרול ומסיימים בסודה. מערבבים.

Cucumber sling (צילום: איה בן עזרי)
Cucumber sling (צילום: איה בן עזרי)

Cucumber sling

  • 3 פרוסות מלפפון
  • חופן עלי נענע
  • 1/3 כוס אפרול
  • 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפיות סוכר מומסות
  • מי טוניק

אופן ההכנה:

  1. בתוך כוס, מועכים קלות את פרוסות המלפפון ועלי הנענע.
  2. מוסיפים אפרול, מיץ לימון וסוכר מומס ומסיימים במי טוניק.

Honey I'm home (צילום: איה בן עזרי)
Honey I'm home (צילום: איה בן עזרי)

Honey I'm home

  • 30 מ"ל אפרול
  • 30 מ"ל בולט ברבן
  • 45 מ"ל סירופ דבש
  • 60 מ"ל יין מבעבע לבן
  • 30 מ"ל סודה

לקישוט:

  • 3 ענפי רוזמרין
  • פרוסות אשכולית

אופו ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים בתוך קערת פונץ'. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. לפני ההגשה מוסיפים קרח.
סנגרייה חמה (צילום: איה בן עזרי)
סנגרייה חמה (צילום: איה בן עזרי)

סנגריה חמה

  • 1/2 כוס יין אדום
  • 1/3 כוס אפרול
  • 2 כוכבי אניס
  • 2 מקלות קינמון
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כפיות סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
  2. מגישים חם.