תרד וגבינת פטה עיזים

מעדן זריז לבשלנים ממהרים: תרד מוקפץ עם גבינת עזים מעודנת ואגוזי מלך בחמש דקות

שאול בן אדרת

|

14.07.13 01:20

 

 

החומרים:

 

  • 250 גרם תרד טרי, שטוף
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • 100 גרם גבינת פטה עזים מעודנת 16%, חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן אגוזי מלך קצוצים

 

 

ההכנה:

 

1. מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד ואת השום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות

 

2. מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

 

3. מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מטגנים את קוביות גבינת הפטה עזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט.

 

4. יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך. 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד