החומרים

  • חבילת פסטה פטוצ'יני - מבושלת ומסוננת (לאחר הסינון מעבירים לקערת ערבוב ומערבבים עם מעט שמן זית)
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
  • 100 גרם גבינה צפתית מעודנת 5%
  • 50 גרם גבינת תבור 5% משק צוריאל
  • 50 גרם גבינת פיקורינו מגורד
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמנת מתוקה 32%
  • מלח ופלפל

ההכנה

1. מפוררים לתוך קערת ערבוב את הגבינה הבולגרית וגבינת הצפתית

2. מוסיפים לקערה את כל המרכיבים שנותרו, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

3. מעבירים את תערובת הפסטה עם הגבינות לתבנית בינונית עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד להשחמה.

גיוון

מגישים לצד הפשטידה מטבל של יוגורט עיזים, שמן זית, נענע טרייה (שטופה וקצוצה) ו/או נענע מיובשת ומפוררת