פלאפל טונה

חממו את השמן: השף סטפן מציג טוויסט מרענן על המנה הכי ישראלית שיש

מערכת משפחה בריאה

|

01.12.14 10:48

 

המרכיבים (ל-6 מנות):

  • 1 קופסת טונה עם פלפל חריף, מסוננת
  • 100 גרם גבינה לבנה (ניתן להשתמש בגבינת טופו)
  • 1/3 כוס גרגירי חומוס מבושלים, כתושים
  • 1 בצל קטן, קצוץ
  • לציפוי:
  • 2 ביצים
  • 6 כפות קטשופ
  • קמח
  • פירורי לחם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לרוטב:
  • 1/2 כפית קארי
  • קורט סומאק
  • 1 כף דבש 
  • 1 כפית חומץ
  • טבסקו לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. הכנת הפלאפל: מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
  2. מגלגלים כל קציצה בביצה טרופה עם קטשופ ולאחר מכן טובלים בקמח מעורבב בפירורי לחם.
  3. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומגישים לצד הרוטב.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד