המרכיבים (ל-10 מנות, 153 קלוריות למנה)

  • 1 כוס עלי תרד
  • 1 שקית ו קופסה עלי בייבי
  • 10 עלי חסה מסוגים שונים
  • 2 כפות חמוציות מיובשות
  • 50 גרם תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לרבעים
  • 50 גרם משמשים מיובשים כהים (רצוי אורגניים), חצויים
  • 50 גרם אגוזי מלך, קצוצים
  • 100 גרם גבינת רוקפור מגוררת

לרוטב

  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 2 כפות מים

ההכנה

1. שוטפים היטב את התרד, עלי הבייבי והחסה ומייבשים. קורעים ביד את עלי החסה, קוצצים את עלי התרד ומעבירים הכול לקערת הגשה גדולה.

2. שוטפים את החמוציות, תפוחי העץ והמשמשים ומייבשים אותם. מוסיפים אותם לקערה, מוסיפים גם את אגוזי המלך ואת הגבינה.

3. לפני ההגשה שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה ומערבבים היטב. יוצקים מעל הסלט, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

  • ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומטפלת בתזונה סינית וצמחי מרפא

>> עוד מתכונים דיאטטים ובריאים

>> כמה קלוריות יש באוכל שלכם? בדקו במחשבון התזונה הגדול