1. ‬ מפחיתים מחצית מכמות האגוזים או הבוטנים שמוסיפים למנה.

2. ‬ בוחרים בבננה קטנה במקום בבננה גדולה.

‭.3‬ מכינים את הכריך ללימודים או לעבודה משתי פרוסות לחם במקום מפיתה.

‭.4‬ כשמתחשק משהו קר ומתוק מעדיפים ארטיק קרח על פני שלגוון המכיל גלידה.

‭.5‬ ואם בכל זאת רוצים שלגון גלידה, מעדיפים ארטיק שוקו רגיל במקום "משודרג" בעל ציפוי שוקולד עבה.

‭.6‬ מקום בקבוק קטן של מיץ ‭500)‬ מ"ל) או משקה קל, שותים חצי בקבוק מהול במים או בסודה (והכי טוב – לשתות רק מים או סודה).

‭.7‬ מצמצמים את כמות השמן בסלט לכפית (במקום כף) לכל מנה.

‭.8‬ מכינים שוקו מכפית אבקה וחצי כוס חלב במקום לשתות שקית שוקו מוכן.

‭.9‬ כשקונים גלידה בגלידרייה בוחרים בכדור אחד במקום בשניים (ואם מוותרים על גביע הוופל ואוכלים בכוס חוסכים עוד 50 קלוריות לפחות).

10. מוסיפים כף מיונז ‭5%‬ שומן במקום כף מיונז רגיל.

גם לכם יש טיפים כיצד אפשר לחסוך בקלוריות? ספרו לנו בטוקבקים