מרכיבים
4 מנות
- 7 גזרים
- 1 כוס לא דחוסה עלי כוסברה קצוצים
- 3/4 כוס (75 גרם) בוטנים קלויים מלוחים קצוצים גס
לרוטב
- 5 כפות שמן זית (מומלץ להחליף 2 כפות בשמן אגוזי מלך)
- 2 כפות חומץ בן יין לבן
- 1 כפית דבש
- 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר דק
- מעט מאוד מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומוסיפים ג'ינג'ר או פלפל לפי הצורך.
- קולפים את הגזרים וחותכים אותם לסרטים דקים באמצעות קולפן ירקות. מעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הכוסברה, הבוטנים והרוטב. מערבבים, ממתינים 10 דקות ומגישים את סלט הגזר מיד אחר כך.