סלט גזר עם ג'ינג'ר, כוסברה ובוטנים קלויים

יעל גרטי מגישה סלט עם טריק חמוד שהופך אותו ליפה וטעים יותר: במקום לקצוץ את הגזר חותכים אותו לסרטים דקיקים עם קולפן. ועוד לא דיברנו על הרוטב המיוחד!

יעל גרטי

|

17.10.15 10:15

 

 

מרכיבים

4 מנות

 

  • 7 גזרים
  • 1 כוס לא דחוסה עלי כוסברה קצוצים 
  • 3/4 כוס (75 גרם) בוטנים קלויים מלוחים קצוצים גס

 

לרוטב

  • 5 כפות שמן זית (מומלץ להחליף 2 כפות בשמן אגוזי מלך)‬
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית דבש
  • 3 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר דק
  • מעט מאוד מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2‬ כפות מים

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומוסיפים ג'ינג'ר או פלפל לפי הצורך.
  2. קולפים את הגזרים וחותכים אותם לסרטים דקים באמצעות קולפן ירקות. מעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הכוסברה, הבוטנים והרוטב. מערבבים, ממתינים 10 דקות ומגישים את סלט הגזר מיד אחר כך.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד