סלט סלק, גזר, סלרי ותפוח

כל מה שמסמל את החג בסלט יפהפה אחד: גם סימנים (גזר וסלק), גם תפוחים וגם רוטב עם דבש. אה, והוא גם טעים נורא!

נעמה רן

|

13.09.15 12:27

 

 

מרכיבים

6-4 מנות

 

  • 1 שורש סלרי בינוני, קלוף וחתוך למקלונים
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים למקלונים
  • 2 סלקים, קלופים וחתוכים למקלונים
  • 1 תפוח, חתוך למקלונים
  • 1/3 כוס עלי כוסברה

 

לרוטב

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית שמן שומשום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. שמים את הירקות, התפוח והכוסברה בקערת הגשה.
  2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערית או בצנצנת וטורפים היטב לרוטב אחיד.
  3. יוצקים את הרוטב על הירקות שבקערה ומערבבים בעדינות. מניחים ל-10 דקות לספיגת טעמים, ומגישים.

 

  • בואו להיות חברים של Xnet בפייסבוק 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד