מרכיבים

15-12 יחידות

  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 2 כוסות אורז לבן מבושל
  • 1 בצל קטן מגורד דק
  • 1 גזר בינוני מגורד דק
  • 1 שן שום מגורדת
  • 1 ביצה קטנה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • תבלינים: 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה, 1/3 כפית כמון, 1 כפית גדושה אבקת מרק עוף, מעט מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  3. יוצרים מהתערובת קציצות, מהדקים היטב ומניחים בתבנית. מברישים במעט שמן.
  4. אופים את קציצות הבשר 30-25 דקות, הופכים ואופים 10-5 דקות נוספות, עד להזהבה.

  • עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"