תפוחי אדמה בתנור עם פטריות ובצל

תוספת טעימה של תפוחי אדמה שמכינים בשיא הקלות ובשיא המהירות. 10 דקות עבודה, <br>45 דקות בתנור – ואפשר לשבת לאכול

אפרת סיאצ'י

|

17.01.15 10:00

 

 

מרכיבים

4 מנות

 

  • 3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות בינוניות
  • 1 סלסלה פטריות שמפיניון, שלמות או חצויות
  • 5 שיני שום שלמות קלופות
  • 1 בצל גדול חתוך ל-8 חלקים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית תבלין פטרוזיליה (אפשר להשתמש בפטרוזיליה טרייה קצוצה)
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית גדולה ואופים כ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומזהיבים.

 

  • עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד