מרכיבים

‭30-25‬ קציצות ירק

  • 2 כוסות (כ-300 גרם) ברוקולי טרי, קצוץ דק
  • 3 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס
  • 2 שורשי פטרוזיליה, קלופים ומגוררים גס
  • 1 בצל, קלוף וקצוץ דק
  • 3 כפות שומשום
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 5 ביצים, טרופות
  • מלח פלפל שחור
  • לטיגון: שמן זית

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט שמן הזית, ומערבבים היטב.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת. יוצרים בידיים כדורים קטנים מהתערובת, משטחים אותם קלות, ומטגנים ‭3-2‬ דקות מכל צד, עד הזהבה קלה. מגישים מיד.