מרכיבים
30-25 קציצות ירק
- 2 כוסות (כ-300 גרם) ברוקולי טרי, קצוץ דק
- 3 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס
- 2 שורשי פטרוזיליה, קלופים ומגוררים גס
- 1 בצל, קלוף וקצוץ דק
- 3 כפות שומשום
- 4 כפות פירורי לחם
- 5 ביצים, טרופות
- מלח פלפל שחור
- לטיגון: שמן זית
אופן ההכנה
- שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט שמן הזית, ומערבבים היטב.
- מחממים את שמן הזית במחבת. יוצרים בידיים כדורים קטנים מהתערובת, משטחים אותם קלות, ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה קלה. מגישים מיד.