מרכיבים

6-4 מנות

  • 4 כוסות עלי בייבי
  • 5 גזרים בינוניים
  • 200 גרם גבינת פטה כבשים, מפוררת גס
  • 100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת גס
  • 1 כוס (100 גרם) בוטנים, קלופים וקלויים

לרוטב
  • 1/3 כוס שמן זית ‭
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כף קליפת תפוז מגוררת
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מניחים את העלים בקערת הגשה גדולה או בקעריות אישיות.
  2. קולפים את הגזרים וחותכים אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן.
  3. שמים את הגזרים בקערה נפרדת, מוסיפים את הגבינות והבוטנים ומערבבים. מעבירים לקערת (או קעריות) עלי הבייבי.
  4. מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, יוצקים על סלט הגזר ומגישים מיד.