פשטידת פסטה מהירה בטעם פיצה

נשארה לכם במקרר פסטה מאתמול? זו הזדמנות מצוינת לשדרג אותה ולהכין ממנה ב-5 דקות עבודה מאפה שגם הילדים יאהבו

אפרת סיאצ'י

|

09.09.14 12:12

 

מרכיבים

6-4 מאפים בתבנית שקעים

 

  • 1/2 1 כוסות (150 גרם) פסטה מבושלת (אני השתמשתי בספגטי, אבל כל סוג יתאים)
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף גדושה קטשופ
  • 1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות זיתים קצוצים
  • אפשרות: מעט אורגנו או בזיליקום יבש

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית שקעים.
  2. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.
  3. אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.

 

  • עוד מאות מתכונים קלים ומהירים – באתר של אפרת סיאצ'י, "מתכונים ב-10 דקות"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד