בצל כבוש מהיר
בצל פיקנטי ומעט חריף שהכנתו נמשכת רק דקות ספורות. כמה שעות במקרר – ויש לכם תוספת מקורית לסנדוויץ' או לארוחה
חני הראל
|
04.11.13 12:12
- 5-3 בצלים סגולים (כ-600 גרם), קלופים ופרוסים דק מאוד
- מיץ מ-1/2 1 לימונים בינוניים עד גדולים או מיץ מ-2 לימוני ליים גדולים
- 4-3 כפות סוכר
- 1/2-1/4 כפית מלח
- 1 פלפל ירוק חריף טרי, נקי מגרעינים ופרוס או קצוץ דק-דק
- שמים את הבצלים בקערה בינונית ומפזרים עליהם את הסוכר, המלח והפלפל החריף. יוצקים מעל את מיץ הלימון ומערבבים.
- מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. הבצל יהיה מוכן לאכילה לאחר כ-12 שעות.
- אפשר להוסיף לבצל הכבוש חופן עלי נענע – בזמן הכבישה או בהגשה.