סלט שומר עם סלרי ופרמזן
סלט רענן ומיוחד בצבעי סתיו, שהמרכיב העיקרי בו הוא שומר. ההכנה קלה מאוד: רק לערבב את כל המרכיבים ולהגיש
חני הראל
|
21.10.13 10:06
- 1 שומר גדול פרוס דק-דק
- 1 שורש סלרי חתוך למקלונים דקים
- חופן גדול של עלי פטרוזיליה קצוצים דק
- חופן גדול של גרעיני דלעת קלופים (אפשר לקלות אותם דקה במחבת יבשה)
- 100-50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת גס או מגולפת לתלתלים
- מיץ לימון
- שמן זית
- מלח (רצוי אטלנטי)
- פלפל שחור גרוס
- שמים בקערה את השומר, הסלרי, הפטרוזיליה, גרעיני הדלעת והפרמזן.
- מתבלים בנדיבות במיץ לימון ובשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.