מרכיבים

5 מנות

  • שמן לטיגון
  • 3 בצלים חצויים ופרוסים
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 800 גרם שעועית לבנה קפואה
  • 800 גרם שעועית אדומה קפואה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות
  • 2 עלי דפנה
  • 1/3 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות על להבה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה נוספת.
  2. מוסיפים את שני סוגי השעועית ואת המים ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית.
  3. מוסיפים את הבטטות ואת התבלינים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
  4. מגישים עם אורז לבן.

  • המתכון באדיבות חברת "סנפרוסט"