מרכיבים
2 מנות
- 4 בצלים ירוקים קטנים
- 1/2 פלפל אדום
- 3 כפות שמן (רצוי אורז, שטעמו ניטראלי)
- 1 כף שום קצוץ
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 2 כפות רוטב דגים (ברשתות "טיב טעם" ו"סטופ מרקט" ובחנויות המתמחות נמכרים רוטבי דגים כשרים)
- 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
- 1/2 כפית סוכר
- 1/4 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
- חותכים את גבעולי הבצל הירוק למקטעים ארוכים. פורסים את החלק הלבן של הבצלים.
- חותכים לגפרורים את הפלפל האדום.
- מחממים את השמן בווק (או במחבת גדולה) במשך כ-3 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים מעט, עד שהוא מעלה ניחוח נעים (מקפידים שהוא לא יישרף, כי אז יהפוך למר).
- מוסיפים את העוף ומקפיצים 3 דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים 3 דקות נוספות.
- השפית סוואלי אלדר עומדת בראש חברת אוריינטל פוד,
המייבאת מוצרי מזון מתאילנד