שייק בננה עם יוגורט ודבש
5 דקות עבודה, ויש לכם ארוחת בוקר טעימה ומזינה לימים החמים של הקיץ: שייק יוגורט סמיך בתוספת בננה, שיבולת שועל ודבש
נעמי אבליוביץ'
|
22.06.13 11:42
- 1/2 כוס שבבי שיבולת שועל
- 2 בננות בשלות, קלופות ופרוסות
- 1 כוס יוגורט
- 1 כוס חלב
- 2 כפות דבש
- 1 כף חמאת בוטנים (לא חובה - רק אם אוהבים את השילוב עם בננה)
- 1/2 כפית קינמון
- שמים את שיבולת השועל בבלנדר או במטחנת תבלינים ומעבדים לאבקה דקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לשייק סמיך. מגישים מיד.
- לשייק טבעוני, אפשר להחליף את החלב והיוגורט בחלב סויה.