מאגר המתכונים > עוגות ומאפים
מטבח: אירופי
דרגת קושי: קל
- 55 גרם (1/3 כוס) ג'ינג'ר מסוכר
- מעט קמח לקימוח הג'ינג'ר
- 3 ביצים
- 1 חלמון
- 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 60 גרם (1/4 כוס) שמנת חמוצה
- 60 גרם (1/4 כוס) גבינת שמנת
- 160 גרם (1 כוס + 2 כפות) קמח לבן
- 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
- 70 מ"ל (1/4 כוס ועוד 2 כפיות) מיץ לימון
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- 60 גרם חמאה מומסת קרה
- מחממים את התנור ל-165 מעלות. משמנים היטב את התבנית.
- מקמחים את הג'ינג'ר המסוכר. מנערים את עודפי הקמח ושומרים בצד.
- מקציפים את הביצים והחלמון יחד עם הסוכר והווניל כ-10 דקות, עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
- מוסיפים לקערת המיקסר את השמנת החמוצה וגבינת השמנת וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת אחידה. מפסיקים את פעולת המיקסר.
- מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את מיץ הלימון וקליפת הלימון ומערבבים עד שהם נטמעים בתערובת.
- מוסיפים את הג'ינג'ר המסוכר והחמאה ומערבבים עד שהם נטמעים בתערובת.
- מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות ואופים כ-40 דקות נוספות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content