מאגר המתכונים > עוגות ומאפים
דירוג גולשים (15):
4.5
דרג:
מטבח: אירופי
דרגת קושי: קל
- 2 ביצים גדולות
- 120 גרם (1/2 כוס ועוד 2 כפות) סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 3 כפות (35 גרם) שמן חמניות
- 1/2 מכל (100 גרם) שמנת חמוצה
- 4 כפיות ברנדי (אם אין, אפשר להחליף במים)
- 150 גרם (1 כוס ועוד 1 כף) קמח תופח
- 50 גרם (1/2 כוס) שבבי קוקוס
- 172 גרם (1/2 כוס ועוד 1 כף) ריבת חלב
- לקישוט: 1 כוס גדושה (120 גרם) שבבי קוקוס
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים היטב את התבנית.
- שמים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים כמה דקות, עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
- ממשיכים להקציף, ומוסיפים את החמאה והשמן.
- מוסיפים את השמנת והברנדי ומערבבים ידנית.
- מקפלים לתוך התערובת את הקמח ואת 1/2 כוס שבבי הקוקוס.
- מוסיפים את ריבת החלב ומערבבים רק עד שהיא נטמעת בתערובת.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מלמעלה שבבי קוקוס.
- אופים כ-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כשעליו פירורים לחים.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content