בקערה שנייה מערבבים את מחית הבננות, ביצה שלמה ושני החלמונים. מוסיפים את השמן והחלב וטורפים באמצעות מטרפה ידנית.
שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים אותם במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף מוצק.
יוצקים את התערובת הנוזלית לתוך תערובת המרכיבים היבשים, ובוחשים קצרות – רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (בחישה ארוכה מדי תפעיל את הגלוטן שבקמח, ותגרום לעוגה להיות קשה ודחוסה).
אופים שעה עד שעה ורבע, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מניחים לעוגה להצטנן לפני החיתוך.
טיפ
העוגה ניתנת להקפאה: פורסים אותה, מניחים בין הפרוסות נייר סנדוויץ' או נייר אפייה (כדי שלא יידבקו זו לזו) ומאחסנים במקפיא בכלי אטום. ההפשרה מהירה: פשוט מוציאים את הפרוסה מהמקפיא כמה דקות לפני שרוצים לאכול אותה.