המתכון באדיבות חברת "הרדוף".

מרכיבים

  • 500 גרם תמרים מגולענים
  • 2/3 כוס אגוזי מלך
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כפות טחינה
  • לציפוי: גרנולה או שבבי קוקוס
  • אם רוצים, אפשר להוסיף לתערובת גרנולה, גרעיני חמניות, שקדים ופיסטוקים

אופן ההכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את התמרים, האגוזים, חמאת הבוטנים והטחינה.
  2. יוצרים מהתערובת כדורים באמצעות הידיים.
  3. מפזרים גרנולה או שבבי קוקוס על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מצופה.
  4. מצננים במקרר או במקפיא.