גוזרים נייר אפייה בקוטר הסיר ומניחים אותו על פני התבשיל. הנייר יתפקד כמכסה ויסייע בבישול – אך בניגוד למכסה רגיל, יאפשר לאדים לצאת מהסיר, כך שהרוטב יוכל להצטמצם.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות. לחלופין, אפשר לאפות את העוף 40-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. העוף מוכן כשסכין קטנה וחדה יכולה לחדור בקלות לבשרו.
מורידים את התבשיל מהאש ומוסיפים את פרוסות האווז.
לפני ההגשה מוציאים מהסיר את צרור עשבי התיבול.
טיפ
תמיד כדאי להוסיף את המלח בתחילת הבישול – בעיקר כשמדובר בתבשילים, מרקים ורטבים – מפני שהדבר מסייע להתפתחות הטעם. אם תוסיפו את המלח בסוף הבישול, תזדקקו לכמות גדולה פי ארבעה כדי לקבל את אותו הטעם.