באדיבות מיכאל כ"ץ, השף הראשי של קבוצת "אדום".

מרכיבים (4 מנות)

  • 400 גרם פילה דג מוסר חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ (אפשר להשתמש גם בדג אחר: אמנון, בורי, דניס או פרידה)
  • כ-1/2 1 כוסות מיץ לימון (המיץ צריך להספיק לכיסוי הדג בכלי שבו הוא יושרה)
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 200 גרם (כ-2 כוסות) אבטיח חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 200 גרם מנגו חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ (כ-1/2 מנגו גדול או 1 קטן שלם)
  • 100 גרם (1/2 כוס) בצל אדום קצוץ דק
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הדג, מיץ הלימון והמלח הגס. מכסים ומניחים במקרר ל-3 שעות לפחות (לאחר הכבישה, הדג יישמר בלי בעיה במקרר גם יומיים).
  2. לפני ההגשה מערבבים את הדג עם שאר המרכיבים, מתקנים תיבול ומצננים כ-30 דקות.

גיוונים
  1. אפשר להוסיף לסביצ'ה קוביות גבינת פטה.
  2. אפשר להחליף את האבטיח והמנגו בכל פרי רך שרוצים.