מתוך התוכנית "מיני שף"

מרכיבים

  • 1 ק"ג בשר שריר
  • 2 בצלים בינוניים
  • תרסיס שמן זית
  • 2-3 שיני שום
  • 1/2 ליטר ציר ירקות/עוף
  • 1 כוס שעועית אדומה
  • 2 לימונים פרסיים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור עלי סלק (מנגולד)
  • מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות בינוניות.
  2. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בסיר עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו מכל הצדדים.
  4. מוסיפים את הציר, השעועית והלימונים הפרסיים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה למשך שעה-שעה וחצי.
  5. קוצצים את העלים הירוקים ומאדים במחבת נפרדת עם מעט מלח וכורכום. מוסיפים לבשר ומבשלים חצי שעה נוספת. מוסיפים את הפלפל השחור והכורכום.