מרכיבים

  • 200 גרם דלעת נקייה מקליפה ומגרעינים
  • מלח, פלפל
  • מיץ מ-1 לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות מסקרפונה
  • 3 כפות גרעיני דלעת קלויים
  • חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה

  1. פורסים את הדלעת לפרוסות דקיקות (באמצעות הסכין הרחבה בפומפייה או מנדולינה).
  2. מסדרים בתבנית אפייה, מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים לימון. משרים את הפרוסות 10 דקות.
  3. מסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה, יוצקים שמן זית, מסקרפונה, גרעיני דלעת ומקשטים בעלי בזיליקום.