מאגר המתכונים > מאפים מלוחים
מטבח: ישראלי
דרגת קושי: קל
- 170 גרם חמאה קרה
- 120 גרם סוכר
- 120 גרם אבקת שקדים
- 5 גרם מלח
- 140 גרם קמח
- 50 גרם שקדים מלוחים טחונים במעבד מזון
חותכים את החמאה הקרה לקוביות קטנות.
מערבבים את שאר המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומערבבים עד קבלת פירורים קטנים.
מפזרים את הפירורים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (אפשר לפזר בתוך מסגרת אפייה).
אופים ב-170 מעלות במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה חותכים למלבנים ומגישים כעוגיות.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content