עוגיות קראמבל מלוחות

None

ערוץ האוכל

|

25.08.11 03:28

 

המרכיבים

  • 170 גרם חמאה קרה
  • 120 גרם סוכר
  • 120 גרם אבקת שקדים
  • 5 גרם מלח
  • 140 גרם קמח
  • 50 גרם שקדים מלוחים טחונים במעבד מזון

 

אופן ההכנה

חותכים את החמאה הקרה לקוביות קטנות.
  • מערבבים את שאר המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
  • מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומערבבים עד קבלת פירורים קטנים.
  • מפזרים את הפירורים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (אפשר לפזר בתוך מסגרת אפייה).
  • אופים ב-170 מעלות במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה חותכים למלבנים ומגישים כעוגיות.
  •  

    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד