המרכיבים

לעוגת הגבינה

  • 1 ק"ג גבינה לבנה רכה 5%
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 שקית אינסטנט וניל
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית

לפירורים הלימוניים

  • 100 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם סוכר
  • 140 גרם קמח
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה

עוגת הגבינה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
  3. יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.

הפירורים הלימוניים

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים.
  2. מפזרים את התערובת הפירורית על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
  3. מצננים ופורסים לקוביות. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל או עם סירופ מייפל.