המרכיבים
לעוגת הגבינה
- 1 ק"ג גבינה לבנה רכה 5%
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1 שקית אינסטנט וניל
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
לפירורים הלימוניים
- 100 גרם חמאה קרה
- 100 גרם סוכר
- 140 גרם קמח
- קליפה מגוררת מלימון אחד
אופן ההכנה
עוגת הגבינה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.
הפירורים הלימוניים
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים.
- מפזרים את התערובת הפירורית על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
- מצננים ופורסים לקוביות. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל או עם סירופ מייפל.