מתכון של מיקי רבינוביץ' מעפולה.
מרכיבים
- קליפות אבטיח חתוכות עם קצת מהחלק האדום
- גבעולי סלרי עם העלים
- שיניים קלופות מראש שום שלם
- מים
- מלח
אופן ההכנה
- בצנצנת גדולה שניתן לאטום אותה מסדרים את קליפות האבטיח, הסלרי ושיני השום.
- מכינים מי מלח ביחס של 1 כף מלח על כל כוס מים, וממלאים אתם את הצנצנת.
- סוגרים את הצנצנת היטב ומחכים לפחות יום-יומיים לפני שאוכלים.
- מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר