מתכון של מיקי רבינוביץ' מעפולה.

מרכיבים

  • קליפות אבטיח חתוכות עם קצת מהחלק האדום
  • גבעולי סלרי עם העלים
  • שיניים קלופות מראש שום שלם
  • מים
  • מלח

אופן ההכנה

  1. בצנצנת גדולה שניתן לאטום אותה מסדרים את קליפות האבטיח, הסלרי ושיני השום.
  2. מכינים מי מלח ביחס של 1 כף מלח על כל כוס מים, וממלאים אתם את הצנצנת.
  3. סוגרים את הצנצנת היטב ומחכים לפחות יום-יומיים לפני שאוכלים.

  • מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר