התאימו את הכמויות למספר הסועדים ולטעמכם האישי.

מרכיבים

  • מלפפונים מוצקים, גדולים ורחבים

למילוי

  • קוביות אבטיח
  • קוביות גבינת פטה
  • בצל ירוק פרוס
  • עלי רוקט
  • זיתים שחורים
  • בזיליקום יבש טחון
  • וודקה

אופן ההכנה

  1. קולפים את המלפפונים. חותכים לפרוסות באורך 7-5 ס"מ.
  2. בעזרת כפית פריזיאן מרוקנים את פנים המלפפון, אבל משאירים תחתית.
  3. ממלאים את המלפפונים המרוקנים במרכיבי המילוי.
  4. מזליפים לתוך כל מלפפון ממולא וודקה.
  5. מתבלים בבזיליקום יבש.

  • מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר