ארטיק גספצ'ו
מי אמר שארטיק חייב להיות מתוק? בחום הזה כל תרומה קפואה תתקבל בברכה – בטח כשמדובר בגספצ'ו מרענן על מקל
Layla Cooking
|
08.08.11 12:27
- 4 עגבניות בשלות
- 1 בצל סגול קטן
- 2 שיני שום
- אפשרות: כמה עלי בזיליקום קצוצים
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כוס מים
- 4 כפות שמן זית מעולה
- מיץ מלימון אחד
- פלפל שחור גרוס
- מלח (רצוי אטלנטי, אבל לא חייבים)
- חורצים X בקליפת העגבניות וחולטים אותן דקה במים רותחים.
- מקלפים את העגבניות (אחרי החליטה הקליפה שלהן נפרדת ממש בקלות) וקוצצים אותן גס.
- מקלפים את הבצל ואת השום וקוצצים אותם.
- שמים את העגבניות, הבצל והשום בבלנדר. אם רוצים מוסיפים כמה עלי בזיליקום.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומבלנדרים עד שמתקבל נוזל אחיד.
- יוצקים לתוך כלי להכנת ארטיקים.
- מקפיאים לשעתיים-שלוש.
- מכבים את המזגן, פותחים חלון ואוכלים כאילו אין מחר.