מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

  • 1/2 חבילה אטריות שעועית שקופות
  • 200 גרם חזה עוף או פרגית
  • 1 פלפלון צ'ילי
  • 5 עלי בזיליקום
  • 5 עלי נענע
  • 1 שן שום
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות שמן זית בתרסיס
  • 1 לימון סחוט
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  1. משרים את האטריות במים פושרים למשך 15 דקות.
  2. מסננים את האטריות ומערבבים עם כף שמן שומשום.
  3. מטגנים את החזות במחבת עם שמן זית, 2 דקות מכל צד.
  4. מצננים את החזות וקוצצים לרצועות. קוצצים נענע, בזיליקום, שום וצ'ילי ומוסיפים לתערובת.
  5. מוסיפים מיץ לימון, מתבלים במלח, מערבבים היטב ומגישים.