מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב".

מרכיבים (6 לבבות)

לבסיס

  • 100 גרם קורנפלקס
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס

למוס שוקולד לבן

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 7 גרם (1/2 שקית) ג'לטין
  • 4 כפות מים בטמפרטורת החדר
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 60 גרם (חצי סלסילה) פירות יער אדומים (טריים או קפואים שהופשרו)

לציפוי

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 1/2 מכל (1/2 כוס) שמנת מתוקה

כלים מיוחדים

  • תבנית עם שקעים בצורת לבבות

אופן ההכנה

  1. הבסיס: מערבבים את מרכיבי בסיס עדשהשוקולד עוטף היטב את הקורנפלקס. מניחים בתחתית התבניות האישיות בעזרת כף.
  2. מוס השוקולד הלבן: מפזרים את הג'לטין על פני המים ומניחים בצד לכ-10 דקות.
  3. מביאים 1 מכל שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקיםעל השוקולד הלבן. מערבבים לאחידות.
  4. מוסיפים את הג'לטין המומס ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  5. מקציפים את המכל הנוסף של השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד הקרה.
  6. מעבירים את המוס לשק זילוף ומזלפים בשקעים עד למחצית מגובהם. מפזרים מעל את הפירות האדומים. ממשיכים לזלף מוס לשקעים עד שהם מלאים לגמרי.
  7. מקפיאים עד לציפוי ולהגשה.
  8. הציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה, ויוצקים על השוקולד הלבן. מערבבים היטב עם מרית ומקררים עד לחום גוף. מצפים את הלבבות.
  9. מוציאים את הלבבות מהשקעים ומניחים על רשת. יוצקים עליהם את התערובת כך שיצופו לחלוטין (אם צריך, נעזרים בסכין או במרית כדי לפזר את הציפוי).

גיוון

  • מחליפים את השוקולד הלבן במריר.