מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 4 כרעי עוף
- 12 זיתי טאסוס מגולענים
- 12 זיתי קלמטה מגולענים
- 12 זיתים דפוקים מרים מגולענים
- 12 זיתים ירוקים מגולענים
- 12 שיני שום
- 12 צלפים
- 1/2 כוס שמן אבוקדו
- 1 ענף רוזמרין
- 1 כפית זרעי קימל
אופן ההכנה
- מסדרים את כל המרכיבים בתבנית צלייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שעה. ב-20 הדקות האחרונות מכסים את התבנית בנייר אלומיניום כדי שהעוף לא ייצלה יותר מידי.