מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

  • 4 כרעי עוף
  • 12 זיתי טאסוס מגולענים
  • 12 זיתי קלמטה מגולענים
  • 12 זיתים דפוקים מרים מגולענים
  • 12 זיתים ירוקים מגולענים
  • 12 שיני שום
  • 12 צלפים
  • 1/2 כוס שמן אבוקדו
  • 1 ענף רוזמרין
  • 1 כפית זרעי קימל

אופן ההכנה

  1. מסדרים את כל המרכיבים בתבנית צלייה.
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שעה. ב-20 הדקות האחרונות מכסים את התבנית בנייר אלומיניום כדי שהעוף לא ייצלה יותר מידי.