מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

  • 1 ו-1/2 כוסות אורז
  • 1/2 כוס אטריות דקות למרק
  • 2 כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן קנולה בתרסיס
  • 1/2 כוס זיתים מגולענים - ירוקים ושחורים

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הזיתים. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים בו את אטריות (הלא מבושלות) ואת הזיתים הקצוצים.
  2. מוסיפים לסיר את האורז, המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  3. מקטינים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.
  4. מכבים את האש וממתינים עשר דקות מבלי לפתוח את המכסה.