מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 1 ו-1/2 כוסות אורז
- 1/2 כוס אטריות דקות למרק
- 2 כוסות מים
- מלח ופלפל שחור
- שמן קנולה בתרסיס
- 1/2 כוס זיתים מגולענים - ירוקים ושחורים
אופן ההכנה
- קוצצים את הזיתים. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים בו את אטריות (הלא מבושלות) ואת הזיתים הקצוצים.
- מוסיפים לסיר את האורז, המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- מקטינים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.
- מכבים את האש וממתינים עשר דקות מבלי לפתוח את המכסה.