מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"
המרכיבים
- 100 גרם חמאה
- 260 גרם סוכר חום
- קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
- 1 כפית אבקת קינמון
- מעט אבקת ציפורן
- 3 ביצים
- 260 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
- 350 גרם קמח
אופן ההכנה
- מקציפים קלות חמאה, סוכר חום, לימון מגורד, אבקת קינמון ואבקת ציפורן כ-1/2 דקה.
- מוסיפים ביצים בזו אחר זו תוך הקצפה.
- מקפלים פנימה אגוזים וקמח.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי 5 ס"מ וחותכים ממנו פסים מלבניים. מכסים בניילון נצמד ומקררים 12 שעות.
- חותכים את המלבנים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ואופים 15 דקות ב-200 מעלות. מצננים.