מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"

המרכיבים

  • 100 גרם חמאה
  • 260 גרם סוכר חום
  • קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • מעט אבקת ציפורן
  • 3 ביצים
  • 260 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
  • 350 גרם קמח

אופן ההכנה

  1. מקציפים קלות חמאה, סוכר חום, לימון מגורד, אבקת קינמון ואבקת ציפורן כ-1/2 דקה.
  2. מוסיפים ביצים בזו אחר זו תוך הקצפה.
  3. מקפלים פנימה אגוזים וקמח.
  4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 5 ס"מ וחותכים ממנו פסים מלבניים. מכסים בניילון נצמד ומקררים 12 שעות.
  5. חותכים את המלבנים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ואופים 15 דקות ב-200 מעלות. מצננים.