מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

1/2 ק"ג תרד שטוף

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות

1/4 כוס מים

4 ביצים

3 כפות שמן אבוקדו

מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. מאדים במחבת עמוקה עם שמן אבוקדו את 2 הבצלים. מוסיפים את השום ומאדים עד שהבצל מזהיב.
  2. מוסיפים את התרד ומאדים (אפשר לקצוץ את התרד או להשאיר שלם), מוסיפים מים.
  3. מוסיפים את הביצים ומבשלים עד מידת ההכנה הרצויה של הביצים.
  4. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.